Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Forza Horizon 5

Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5

Pályatervezőt is hoz egy hónap múlva a DLC.

2022.06.12. 22:24 | Dino | kategória: Játék

Tavaly novemberi megjelenése óta már több mint 20 millió játékos próbálta ki a Forza Horizon széria Mexikóban játszódó ötödik epizódját (köszönhetően annak a ténynek, hogy az Xbox Game Pass keretében is hozzá lehet férni a játékhoz).

Mint az Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 során kiderült, hamarosan kiegészítőt is kap a Playground Games programja, méghozzá a Forza Horizon 5: Hot Wheelst, amely a Forza Horizon 3 hasonló bővítéséhez hasonlóan a kisautós márkával ötvözi a játékot. Ez egyrészt tíz új versenyautót jelent, mint például a Hennessey Venom F5, a 2000 Hot Wheels Deora II vagy a 2018 Chevrolet Hot Wheels COPO Camaro. Ez utóbbit az 1968-as Hot Wheels Custom Camaro kisautó inspirálta.

Nagyobb extrát jelent azonban a Horizon Hot Wheels Park több mint 200 km-nyi új pályája, amely a fenti video tanúsága szerint leginkább a TrackMania játékokhoz teszi hasonlatossá a versenyzést, hurkokkal, valamint mágneses vagy jeges aszfaltcsíkokkal.

Ráadásul a Forza szériában először barátokkal közösen kooperatív módon is végigjátszható a bővítés. Emellett pedig a Hot Wheels Creation Kit segítségével saját magunk is tervezhetünk pályákat, több mint 80 elemből összerakva azokat. Az elkészült alkotásokat pedig természetesen megoszthatjuk a többi játékossal.

A Forza Horizon 5: Hot Wheels kiegészítés július 19-én jelenik meg. Megvásárolható külön is (de az alapjátékra szükség van a futtatásához), aki pedig a játék Premium Add-ons Bundle, Premium Edition vagy Expansions Bundle kiadásával rendelkezik, az további fizetés nélkül kapja meg. ■

előző
következő
Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5
Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5Hot Wheels kiegészítőt kap a Forza Horizon 5

Kulcsszavak: Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Forza Horizon 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Forza Horizon 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló