25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Doctor Strange bűvészkedik a Midnight Suns új előzetesében

A játékon belüli doki a legkevésbé sem emlékeztet az MCU dokijára.

Írta: GeryG

Doctor Strange nem csak a Marvel moziverzumban kap egyre nagyobb szerepet, de hamarosan a videojátékok világában is körülnéz egy kicsit. Ő is szerepelni fog a Firaxis készülő játékában, a Marvel’s Midnight Sunsban. És, ha már szerepel, kapott is egy saját előzetest.

A video tanúsága szerint, aki a Benedict Cumberbatch féle Doctor Strange-re számít, az csúnyán pofára fog esni, mert ennek a karakternek vajmi kevés köze lesz hozzá. Az épp csak félperes bemutatóból viszont annyi kiderül, hogy varázsolni ez a doki is nagyon tud majd, legyen szó támadó vagy védekező mágiákról.

A sztori szerint Lilith túlvilági démonokból toborzott sereget, akikkel most a világ leigázására készül. Ebben a Vadász nevű hős próbálja meg megakadályozni, őt alakítják majd a játékosok. De egyedül esélye sem lenne, ezért szüksége lesz szuperhős szövetségesekre az X-Menek vagy épp a Bosszúállók sorai közül.

A Marvel’s Midnight Suns a tervek szerint október 7-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!