25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Egy hét múlva mutatkozik be az Assassin’s Creed Mirage

Több szivárgás után a Ubisoft hivatalosan is elismerte, hogy ez lesz a következő játék, amelyet hamarosan bemutatnak.

Írta: GeryG

A 2020-as Assassin’s Creed Valhalla óta nem folytatódott tovább a 2007 óta futó nagy sikerű sorozat. A Ubisoft néhány évvel ezelőtt behúzta a kéziféket és megállította az évenkénti folytatásokat, mivel azok egyre kevésbé ütötték meg az elvárható színvonalat. Az újraindítás kifejezetten jót tett a szériának és a legutóbbi három epizód már nagyobb sikert aratott mint elődei.

Az elmúlt időszakban egyre többet lehetett arról hallani, hogy már készül a következő játék, elkezdtek kiszivárogni különböző információk is. Az egyik az volt, hogy az új epizód címe Assassin’s Creed Mirage lesz. Az események Bagdadban játszódnak majd, a főhős pedig Basim lesz, akit a Valhalla-játékosok jól ismerhetnek. Basim a játék elején még nem lesz orvgyilkos, csupán egy tolvaj, aki felfedezi a Hidden Ones társaságot – belőlük alakul meg az Orvgyilkosok Testvérisége később. Azt is lehetett hallani, hogy a játék sokkal jobban hasonlít majd a franchise első epizódjaira, vagyis a hatalmas nyílt világú szerepjáték helyett egy a sztorira jobban fókuszáló játékot kapunk.

A Ubisoft mostanra hivatalosan is megerősítette, hogy a fenti híresztelések nagyjából megfelelnek a valóságnak, vagyis valóban készül egy játék ezzel a címmel. Az is kiderült, hogy a szeptember 10-re időzített Ubisoft Forward kifejezetten az Assassin’s Creed franchise-ról fog szólni, itt a Mirage és az Infinity (egy AC live service, amin jó ideje dolgozik a Ubisoft) is kiemelt helyet kap.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!