Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Batora: Lost Haven

Dátumot kapott a Batora: Lost Haven

Az akció-RPG október végén érkezik meg PC-re és konzolokra egyaránt.

2022.09.16. 11:18 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Még februárban érkezett a bejelentés, mely szerint készülőben van a Batora: Lost Haven. Most megerősítették a megjelenés dátumát is, október végén minden platformon megkezdődhet a Föld megmentéséért vívott interplanetáris küzdelem.

A dátumhoz persze új előzetes is tartozik, melyben a játék mechanikáját és kicsit a történetét is megismerhetjük.

A Batora: Lost Havenben egy sor különleges idegen bolygót fedezhetünk fel egy olyan galaxisban, melyben a morál elmosódott, a jó és rossz közti határvonal pedig iszonyúan vékony. Ilyen környezetben kell rögtönzött hősünknek, Avrilnak helytállnia, mind a különféle harcstílusok, mind pedig a puzzle-k megoldásának tekintetében.

A játékban egy rejtélyes katasztrófa következtében a Föld fele elpusztult, és a kiválasztott, Avril feladata egy ősi őrző legyőzése. A botcsinálta megmentő nature switch képessége segítségével egyensúlyba hozhatja fizikai és mentális erejét, kihasználva a Hold és Nap kettős képességeit.

Cikkajánló
A haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost Havenben
Február végén egy hétig a játék demóját is kipróbálhatjuk majd.
» Olvasd el!

A Batora: Lost Haven demóját PC-re még mindig kipróbálhatjátok ingyen, a teljes verzió pedig október 20-án jelenik meg, emellett PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ezeket követően, egy későbbi időpontban pedig Nintendo Switchre is megérkezik majd. ■

előző
következő
Dátumot kapott a Batora: Lost Haven
Dátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost HavenDátumot kapott a Batora: Lost Haven
Batora: Lost Haven
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batora: Lost Haven

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló