Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2023

Jövőre visszatér az E3!

Jövőre visszatér az E3!

Három év távollét után jövőre újra látogatható esemény lesz az E3, már a dátumok és a lebonyolítási forma is ismertek.

2022.09.26. 23:15 | GeryG | kategória: E3 2023

A koronavírus-járvány miatt 2020-ban teljes egészében törölték, 2021-ben pedig csupán online tartották meg az Electronic Entertainment Expót, vagyis közismertebb nevén az E3-at. Idén sokáig kérdéses volt, hogy milyen formában valósulhat meg a videojáték-ipar egyik legjelentősebb éves eseménye, de végül idén sem tartották meg.

Jelen állás szerint viszont jövőre, vagyis 2023-ban újra a régi formájában, vagyis látogatható rendezvényként kerül majd megrendezésre. Ezt az esemény főszervezője, az Entertainment Software Association (ESA) már tavasszal is jelezte, nyáron pedig meg is erősítette. Ami most újdonság, hogy immár a pontos dátumok és a lebonyolítás formája is kiderült.

Eszerint a 2023-as E3 a Los Angeles Convention Centerben kerül megrendezésre június 13-tól 16-ig. A hagyományos megelőző kiadói események már június 11-től futni fognak. Az esemény két részre bontva fog bonyolódni.

Június 13-15. között tart majd az E3 Business Day, amely során kifejezetten az iparági szereplők, a kiadók, fejlesztők, valamint a média képviselői találkozhatnak egymással. Erre már decembertől lehet majd regisztrálni. Június 15-16. pedig az E3 Gamer Day lesz, ami már kifejezetten a rajongóknak és játékosoknak szól. Ők a showflooron próbálhatják majd ki a különféle készülő új játékokat. Azt egyelőre nem tudni, hogy erre mikortól lehet majd regisztrálni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló