Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

A Call of Duty: Modern Warfare 2 sztorija is kaphat kiegészítőt jövőre?

Mivel a tervek szerint jövőre nem jön új epizód, az ideit tartanák frissen hosszabb ideig.

2022.10.12. 15:32 | GeryG | kategória: Játékhírek

2003 óta minden évben készült új epizód a Call of Duty szériához, viszont jövőre, éppen a huszadik évfordulót pihenővel töltheti a franchise. Egyre többet hallani arról, hogy az Activision végre pihenőre küldi a játékot, hogy utána 2024-ben újult erővel térhessen vissza.

Igen ám, de a kiadó azt sem szeretné, ha ez idő alatt jelentősen megcsappanna a rajongótábor létszáma. Ezért a hírek szerint más formában tartanák őket játékban. Az évek során megszokhattuk, hogy a Call of Duty csak a multiplayer (esetleg a zombis) játékmódhoz kap kiegészítéseket. Mondhatni, az egyszemélyes kampány mindig is amolyan mostohagyerekként volt kezelve: jó-jó, elkészül, itt van, de amint kipörgetted, felejtsd el örökre! Nos, éppen ez változhat jövőre.

A Bloomberg írása szerint ugyanis egy bennfentes megszellőztette, hogy a kiadó jövőre a hamarosan megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 2-höz készítene inkább egy kiegészítőt. Ez eddig nem túl meglepő, viszont ez a kiegészítő az egyszemélyes kampányhoz is tartalmazna prémium bővítéseket. Hogy ez pontosan mit jelent, azt persze nem lehet tudni, de eleve az, hogy ilyesmi felmerül, már önmagában is újdonságnak számít.

A bennfentes szivárogtató korábban arról is írt, hogy tervben van 2023 második felére egy Greatest Hits csomag is, amely a franchise legnépszerűbb multiplayer pályáit fogja tartalmazni. Az egyszemélyes kampány kiegészítője is ezzel egyszerre érkezhet meg.

Ha a fenti hírek igaznak bizonyulnak, az már csak azért is érdekes, mert az Activision 2019-ben felhagyott a Call of Duty fizetős tartalmakkal való bővítésével. Addig minden évben jöttek a season pass részeként vagy külön-külön is megvásárolható fizetős DLC-k néhány új pályával és fegyverrel. Ezt szűntették meg, de könnyen lehet, hogy jövőre bizonyos formában újra előveszik ezt a modellt. ■

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló