25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ki tudja, mikor jelenhet meg konzolokra a Humankind?!

Határozatlan időre elhalasztották a stratégiai játék konzolos premierjét.

Írta: GeryG

Úgy tűnik, valami nem várt nehézségbe ütközött az Amplitude Studios csapata, akik egy ideje már dolgoznak a Humankind konzolos változatán. A minap ugyanis hivatalos közleményt adtak ki, amelyben bejelentették, hogy határozatlan időre elhalasztották a PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint az Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra szánt kiadás megjelenését.

A közleményben részletes indoklást nem adtak, csupán annyit írtak, hogy néhány egyedi kihívás merült fel, amelyek hátráltatják a fejlesztést. Hogy ez technikai jellegű, esetleg egyéb természetű, azt nem lehet tudni.

Cikkajánló
Békével jön a Humankind első kiegészítője

Békével jön a Humankind első kiegészítője

A gamescomon közelebbről is megnézhettük a Together We Rule kiegészítőt.

A közleményben arra azonban kitértek, hogy a konzolos verziót érintő nehézségek nem befolyásolják a nyár végén bejelentett Together We Rule kiegészítő fejlesztését. A játék első nagy kiegészítője továbbra is november 9-én várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Humankind

Platform:

Fejlesztő: Amplitude Studios

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2021. augusztus 17. PC
2022. november 4. PS4, PS5, X1, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!