Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Saints Row

Megbukott a Saints Row, beolvadt a Volition

A csalódást keltő eredmény miatt az anyacég egy másik stúdióba olvasztja a fejlesztőcsapatot.

2022.11.17. 14:35 | GeryG | kategória: Játékhírek

Augusztusban jelent meg a Saints Row, a nagy múltú és máig nagy rajongótáborral rendelkező franchise rebootja. Rajongók milliói várták kíváncsian, hogy mit hoz össze a Volition stúdió, ám a többségük végül csalódott a játékban. Ez pedig a jelek szerint megpecsételhette a fejlesztők sorsát.

A Volition az Embracer Group alá tartozik, akik most tették közzé a legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentésüket. És ezzel egyszerre az Embracer Group elnök, Lars Wingefors egy közleményt is kiadott. Ebben arról írt, hogy a Saints Row fogadtatása nem váltotta be teljesen a játékhoz fűzött reményeiket. És bár anyagi szempontból nagyjából hozta az előzetes elvárásokat, a Volitionnél komoly átszervezés mellett döntöttek.

Cikkajánló
Saints Row teszt - Valóban szentségtörés történt?
A Volition Games újítani próbált, a rajongók ízekre szedték érte – de tényleg ekkora katasztrófa lett a szentek új kalandja?
» Olvasd el!

Lényegében a Volitiont megszűntetik, pontosabban beolvasztják a Gearboxba. Wingefors elmondása szerint a Gearbox birtokában van azoknak az eszközöknek és szakmai tapasztalatnak, amely szükséges ahhoz, hogy a Volition csapata a jövőben újra sikeres lehessen.

Az Embracer Group először hajt végre ilyen jellegű belső átszervezést, ugyanakkor Wingefors szerint a jövőben nem kizárt, hogy lesznek még hasonló lépések. ■

Saints Row
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Saints Row

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló