Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Dead Island 2

Megdöbbentő hír érkezett: késik a Dead Island 2!

Csak nem akar megszűnni a játékot sújtó átok, de szerencsére azért enyhülni látszik.

2022.11.17. 15:06 | GeryG | kategória: Játékhírek

Ha van készülő játék, amire ráillik az elátkozott jelző, akkor az a Dead Island 2. Sok-sok éve jelentették be, elfogyasztott ez idő alatt néhány fejlesztőt és leginkább csak akkor lehetett hallani róla, amikor új stúdiót kapott vagy elhalasztották. Esetleg akkor, amikor a kiadó esküdözött, hogy ettől még a projekt él és virul.

Legutóbb viszont már egészen jó hírek érkeztek, hiszen kvázi újra bejelentették a játékot egy a franchise-ra jellemző mókás előzetessel. Akkor az is kiderült, hogy a premierre 2023. február 3-án kerül majd sor. De nem fog.

A fejlesztők a játék hivatalos oldalán jelentették be, hogy el kell halasztaniuk a játék premierjét. Az indoklásban nem tértek ki részletekre, csupán annyit árultak el, hogy a fejlesztés már a célegyenesben jár és az extra időre azért van szükség, hogy „olyan játék jelenjen meg, amire büszkék lehetnek.”

Cikkajánló
Dead Island 2 gamescom próbakör
Úgy tűnik, hosszú évek és pár fejlesztőcsere után finisbe ér a zombis játék.
» Olvasd el!

Szerencsére ezúttal mindössze szűk három hónap halasztásról van szó, mivel a premiert április 28-ra tolták el. A bejelentésből az is kiderült, hogy december 6-án fogják bemutatni a Dead Island 2 új előzetesét és gameplay-trailerét. ■

Dead Island 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Island 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló