Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

The Repair House

Retro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-ban

A PC Building Simulator eredeti fejlesztője szerelős játékon dolgozik.

2022.11.18. 11:27 | Dino | kategória: Játékhírek

Claudiu Kiss, a PC Building Simulator eredeti fejlesztője új projektbe kezdett: a The Repair House-ban egy szerelőműhely vezetése lesz a feladatunk.

És hogy mit kell majd megjavítanunk? Retro játékkonzolokat, játéktermi masinákat, hangszereket, lemezjátszót, kisvonatot, valamint különböző régiségeket. A tisztítás, csiszolás, festegetés mellett csavarhúzóval és fogóval is nekieshetünk a különböző cuccoknak, szükség esetén pedig alkatrészeket is megrendelhetünk.

A felújítandó tárgyakat megvásárolhatjuk aukción vagy bolhapiacon, de akár raktárhelyiségek vagy pajták mélyén is lelhetünk kincsekre. A javítást követően pedig el is adhatjuk az újjávarázsolt dolgokat - feltéve, hogy nem szeretnénk inkább vitrinbe rakni. Műhelyünket fokozatosan szépíthetjük és bővíthetjük, akár raktárhelyiséggel vagy bemutatóteremmel is bővítve azt.

A The Repair House PC-re készül, megjelenésére pedig jövő évben számíthatunk. ■

előző
következő
Retro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-ban
Retro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-banRetro konzolt és flippert is újjávarázsolhatunk a The Repair House-ban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló