Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Monuments Flipper

Monuments Flipper – renoválj nevezetességeket jól!

Már elérhető a Playway-szimulátor korai változata.

2022.11.19. 12:08 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Playway gondozásában készül a Monuments Games és a Games Incubator ki tudja, hányadik szimulátora, amely ezúttal a felújításról szól. Ilyenből eddig is volt sok, hol pályaudvarokat, hol középkori várakat, máshol pedig stadionokat kellett felújítani. Most viszont híres épületeket, nevezetességeket kell majd gatyába ráznunk a Monuments Flipperben, amelynek korai változata a minap érkezett meg a Steamre.

A játékban valóban a világ híres műemlékeit és nevezetességeit vehetjük majd kezelésbe. A korai változatban egyelőre csak néhány építmény várja, hogy megtisztítsuk a falfirkáktól, lemossuk az évszázados piszkot róluk és kijavítsuk az esetleges hibákat. E nevezetességek az Eiffel-torony, a Notre Dame katedrális, az Azay-de-Redeau kastély, a Pont du Gard, a Notre Dame de la Garde kápolna, a Saint-Michel d'Aiguilhe kápolna vagy épp a Moulin de Jerusalem.

Látható, hogy egyelőre elsősorban francia műemlékeké a főszerep, de a fejlesztők szeretnék, ha a rajongókkal közösen a jövőben a világ számos más nevezetessége is bekerülhetne a játékba. A játékosoknak először el kell takarítaniuk a szemetet és a törmelékeket. Majd kijavítani és renoválni a megsérült épületrészeket, restaurálni a freskókat és újra festeni a falakat. Munka közben fejlődni fognak a képességeink, új szerszámokat szerezhetünk, különböző anyagokkal dolgozhatunk.

A Monument Flippers korai változata tehát már elérhető a Steamen, ahol az első néhány szavazat alapján 71%-on áll a tetszési indexe. A játék november 21-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolható meg. ■

Monuments Flipper
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Monuments Flipper

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló