Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Saints Row

Tartalmas patch érkezett a Saints Row-hoz

Kétszáznál is több hibát javítanak benne, elsősorban a kooperatív mód stabilitásán dolgoztak.

2022.11.20. 09:08 | GeryG | kategória: Játékhírek

Az új Saints Row sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt a rajongók és a fejlesztők szerették volna. Bár voltak jó ötletei, de összességében inkább keltett csalódást. Éppen ezért az Embracer Group a fejlesztő Volition stúdiót beolvasztotta a Gearboxba.

Ettől még persze a csapat nem szűnik meg és nem is fordít hátat a játéknak, jelenleg elsődleges céljuk, hogy gatyába rázzák azt és javítsák a hibáit. Ennek egyik lépcsőjeként a minap érkezett egy méretes frissítés minden platformra (kivéve Stadiát), amely nagyjából a játék minden területét érinti és kétszáznál is több hibát orvosol.

Cikkajánló
Saints Row teszt - Valóban szentségtörés történt?
A Volition Games újítani próbált, a rajongók ízekre szedték érte – de tényleg ekkora katasztrófa lett a szentek új kalandja?
» Olvasd el!

A patch telepítése után mind az egyszemélyes, mind a kooperatív mód stabilabban fog futni, gördülékenyebb lesz a karakterszerkesztő, változik a harcrendszer és a járművek viselkedése. Módosítanak a kezelőfelületen, a küldetések rengeteg hibáját kijavítják, a világ működését és a közvetlen környezetünket is csiszolják. De számíthatunk a hangeffektek, az animációk, a kamerabeállítások és a lokalizáció hibáinak javítására is. Emellett nem feledkeztek meg a fegyverekről sem.

A frissítés részletes leírását a Saints Row hivatalos oldalán olvashatjátok. ■

Saints Row
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Saints Row

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló