25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Őrült DLC-t kap hamarosan a Far Cry 6

A Lost Between Worlds olyan, mintha Doctor Strange kacsintott volna egyet a játékban.

Írta: GeryG

A Far Cry 6 olyan volt mint a Ubisoft korábbi akciójátékai. Nem volt rossz, különösebben kiemelkedő sem. Viszont készült hozzá egy pár ötletes DLC. Egyfelől belebújhattunk a korábbi epizódok ikonikus gonosztevőinek, így Vaas, Pagan Min és Joseph Seed bőrébe. Másfelől készültek olyan kiegészítők is, amelyek témáját Danny Trejo, a Stranger Things vagy épp Rambo szolgáltatta.

A Ubisoft továbbra sem fordít hátat a játéknak, most épp egy újabb őrült DLC közelgő premierjének örülhetünk. A Lost Between Worlds az előzetese alapján olyan, mintha Doctor Strange egyik lázálma lenne.

A DLC-ben hősünk, Dani lát egy különös meteort lezuhanni. Amikor közelebb megy hozzá, az elkábítja és mikor felébred, egy furcsa, széthullott világban találja magát. A meteor beszél hozzá és a segítségét kéri, de nem biztos, hogy az, akinek vagy aminek mutatja magát.

Cikkajánló
Far Cry 6 MEGATESZT

Far Cry 6 MEGATESZT

Megint ugyanaz a sztori, megint ugyanaz a környezet, mégis minden egészen más. Az ország legszebb Far Cry 6 tesztje!

A Lost Between Worlds minden platformra, vagyis PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is december 6-án fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Far Cry 6

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Toronto

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2021. október 7.

Minimális rendszerigény: Intel i5-4460 3,2 GHz/AMD Ryzen 3 1200 3,1 GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 960 4 GB/Radeon RX 460 4 GB, 60 GB háttértár

Ajánlott konfiguráció: Intel i7-7700 3,6 GHz/AMD Ryzen 5 3600X 3,8 GHz, 16 GB RAM, GeForce GTX 1080 8 GB/Radeon RX Vega64 8 GB, 60 GB háttértár

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!