Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Dead Space Remake

Borzongós a Dead Space Remake launch trailere

Isaac visszatért az USG Ishimurára.

2023.01.12. 22:56 | GeryG | kategória: Játékhírek

Már csak két hét és újra Isaac Clarke bőrébe bújhatunk. Az EA Motive csapata elkészült a Dead Space Remake-kel, amely a 2008-as horrorklasszikus teljesen az alapoktól újra elkészített új kiadása lesz. A stúdió ma közzétette a launch trailert is.

Az alábbi videóban egy picit összefoglalják nekünk, hogy mi minden vár is ránk a játékban. Isaac Clarke azért érkezik az USG Ishimurára, amellyel megszakadt a kapcsolat, hogy kiderítse, mi történt a barátnőjével, aki doktorként dolgozott a hajón. A fedélzetre lépve azonban hamar rájön, hogy a legénység nagy része mutáns szörnyeteggé, necromorph-fá változott.

A trailerbe a történeten kívül bőven jutott akcióból is, láthatjuk a szörnyeket, a különböző fegyvereket és néhány véres jelenetet is. A látványra nem lehet panasz, remélhetőleg technikai szempontból is igényes játékot kapunk és a rajongók nem járnak úgy, mint néhány hete a nagyon hasonló The Callisto Protocol esetében.

A Dead Space Remake január 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dead Space Remake
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space Remake

hozzászólások (6)

davkar9
davkar9 2023.01.13. 19:46
Bejelentés óta lehet tudni, hogy milyen lesz.

Dead Space remake...:-|
Dead Space remake!8-)

80% 1:1 átirat, 20% "ilyen volt az érzés játszani vele" (lásd Mafia remake). Ezek a %ok esetleg változhatnak, de szerintem objektíven megítélhető, teljesen új content (gameplay, sztori) nem lesz. Én team8-) vagyok, tavaly újráztam a játékokat, és még mindig vállalható az eredeti, de szerintem elfér ez is. Szívesebben látnék még több ilyen "lusta" remaket amivel dolgoztak is, mint a különféle remastereket, amik többsége abból áll, hogy rábaszarintanak egy hd logót az új dobozkép sarkára.:-X

Én arra leszek kíváncsi, hogy Isaac hangja javít vagy ront e majd az élményen. Vannak részei ahol hiányzott (pl amikor összeolvassa a pályák kezdőbetűit, akkor egy facepalm érzelmileg kicsit kevés:-D), de azt meg nem szeretném, hogy reboot Lara módra állandóan a "I hAvE dO tHiS" és "fukfukfuk" kommentár menjen.:-D
jawsika
jawsika 2023.01.13. 19:53
Én meg akarom venni, de... mennyire horror ez? Nagyon durva horrorral nem játszok, csak ez régóta ott van a fejemben már.
davkar9
davkar9 2023.01.13. 20:27
(Heh, "rólad", akinek ez most új lesz, csoportról meg is feledkeztem. Illetve fel se merült mert eléggé úgy tűnik, hogy a nosztalgiára építik az eladásokat és a pontokat.)

Hangulat és jumpscare. Plusz talán egy kicsit undi? Trailert hogy bírtad, látványra nagyjából ilyen.
Hmm, talán ez segít, ha a TloU zombis részei mondjuk 4, akkor ez olyan 6-7 és élesebb.
jawsika
jawsika 2023.01.13. 20:28
Az nagyon segít! Akkor még meglátom. Nekem a hoteles ereszkedés, meg utána, a ground zero az kb pont a kellemes teteje :D
subject17
subject17 2023.01.13. 21:47
Annyit tennék hozzá, hogy a remake-ben elvileg módosítottak a jumpscare-eken, és nem fixek lesznek, mint eddig.
ajánlott olvasnivaló