25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Switchre is jön a Life is Strange 2

Sean és Daniel egy hét múlva újra hódít.

Írta: GeryG

Sokat lehet vitatkozni azon, hogy a Life is Strange 2 a franchise leggyengébb játéka volt-e vagy sem, én a magam részéről nem tartom annak. Sean és Daniel Diaz kalandjainak megvoltak a maga mélypontjai és emlékezetes pillanatai is. Megvolt benne a misztikum is, ami egyébként is jellemzi a sorozatot. Talán csak a rajongók az első rész és annak előzménytörténete után picit többet vártak volna.

Mindenesetre a Life is Strange 2 2018-ban (és 2019-ben, hiszen epizódonként érkezett) csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. Napjaink bevett szokása azt diktálná, hogy most PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re kellene megjelennie, de nem erről van szó.

A játék ugyanis bő egy hét múlva, február 2-án Nintendo Switchre érkezik meg. Az új kiadás saját trailert is kapott, amelyből kiderül, hogy már elő is lehet rendelni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Life is Strange 2

Platform:

Fejlesztő: Don't Nod

Kiadó: Square Enix

Megjelenés: 2018. szeptember 27.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!