25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Venom közelít a Midnight Sunshoz

A következő DLC-vel a népszerű antihős kerül a játékba.

Írta: GeryG

Már a Midnight Suns premierje előtt tudni lehetett, hogy több sztori-DLC is készülni fog hozzá, ráadásul ezek mindegyike új hősöket és antihősöket ad majd a játékhoz. A sort még januárban Deadpool nyitotta meg, akit jövő héten egy másik igen népszerű antihős, Venom fog követni.

Venom a Redemption címet viselő DLC-ben érkezik, amely a karakteren kívül három új sztoriküldetést is tartalmazni fog. Venom egy ideig a játék főgonosza, Lilith befolyása alatt állt és ez idő alatt sok mocsokságot művelt. Most viszont azon lesz, hogy jóvá tegye e bűneit. Venom így egy felfogadható karakter lesz. Rajta és a sztori küldetéseken kívül egy új fejlesztés is érkezik a főhadiszálláshoz, valamint különféle skinek is várhatók.

A Redemption DLC február 23-án fog megjelenni minden platformra. Jó hír, hogy a játék PC-n egész héten korlátozás nélkül kipróbálható lesz a Steamen keresztül. PlayStation 5-re egy kétórás próbaverzió vált elérhetővé a PlayStation Plus Premium előfizetők számára. Xbox Series X/S-en pedig egy háromórás próbaverzió debütált.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!