Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vadászpilóta nyerte a Légiharc Kupát

2003.10.28. 21:31 | szerző: Madrac | kategória: Játék

2003. október 25-26-án Budapesten a Petőfi Csarnokban rendezték meg az I. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokságot, a JETfly Légiharc Kupát.
Verseny érdekessége az volt, hogy életkortól és foglalkozástól függetlenül bárki nevezhetett. Így fordulhatott elő, hogy ugyanazon virtuális térben küzdött egymással a 7 éves gyerek és a 40 év feletti MiG-29-es vadászpilóta.
Légiharc a UbiSoft Flanker 2.5 vadászgép szimulátor programjával zajlott egy húsz gépes hálózatban, ember-ember ellen. Cél az ellenfél vadászgépének megsemmisítése volt. Érdekes végeredményt hozott a verseny, a "virtuális századok" pilótái közel olyan sikerrel tudták felvenni a küzdelmet, mint a kecskeméti MiG-29-es vadászpilóták. Több hivatásos vadászpilóta már az első körben kiesett. A végső összecsapás Szatmári "Szatyi" László főhadnagy, az MH59 SZD Repülőbázis Puma századának pilótája és Koncz "Konor" Gábor, a 42nd Redhunters virtuális század pilótája között zajlott, amelyet Szatmári főhadnagy úr nyert meg. Az első helyezett díja egy multimédiás számítógép volt, amelyet Vári Gyula, a Honvédelmi Bizottság alelnöke, háromszoros RAIT győztes vadászpilóta adott át.
Az I. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság végeredménye a következő:
1. Szatmári "Szatyi" László főhadnagy, az MH59 SZD Repülőbázis Puma századának pilótája
2. Koncz "Konor" Gábor, a 42nd Redhunters virtuális század pilótája
3. Rohr "Reaper" Balázs, a 42nd Redhunters virtuális század pilótája
Fair play díjat kapott : Kladni András.
A jövő év folyamán ismét megrendezésre fog kerülni a JETfly Légiharc Kupa, amelyen a szervezők egy Guinness rekord kísérlet beállítására készülnek a kecskeméti pilóták segítségével. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló