25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

THX tanúsítványt is kapott Razer Hammerhead Pro HyperSpeed fülhallgató

Vezeték nélküli gamer füles PC-hez, mobilhoz és PlayStation/Switch konzolokhoz.

Írta: Dino 2 hozzászólás

THX tanúsítványt is kapott Razer Hammerhead Pro HyperSpeed fülhallgató

A Razer alapítása óta gamer cuccokra specializálta magát, ennek megfelelően legújabb bejelentése is a játékosokat célozza meg. Ez pedig nem más, mint a Razer Hammerhead Pro HyperSpeed, egy vezeték nélküli fülhallgató, amely igen alacsony késleltetést ígér, aktív zajszűrés funkciót is kapott, ráadásul pedig THX tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A kompakt füles PC-hez, PlayStationhöz, okostelefonokhoz, Nintendo Switchhez és Steam Deckhez egyaránt használható. A dobozban találunk egy Razer HyperSpeed Wireless Dongle-t, amelyet PC-hez vagy konzolhoz kapcsolva 2,4 GHz-es, villámgyors, 40 ms-nál kisebb késleltetésű kapcsolatot teremthetünk a fülhallgatóhoz, ha a Bluetooth nem lenne elég (vagy nem állna rendelkezésre).

De ha Bluetooth kapcsolatra szavazunk, akkor is mindössze 60 ms a késleltetés a Gaming Mode-dal. Ráadásul az 5.3-as szabvánnyal is kompatibilis a Hammerhead Pro HyperSpeed, és gond nélkül kapcsolhatjuk számos eszközhöz.

THX tanúsítványt is kapott Razer Hammerhead Pro HyperSpeed fülhallgató

A zajszűrő külső és belső mikrofonok segítségével figyeli környezetünket, és ennek segítségével csökkenti a külső hangokat - de az alkalmazáson belüli csúszkával mi magunk is beállíthatjuk, mennyit engedjen be a kinti zajokból.

A fülhallgatóhoz egy Qi-kompatibilis, vezeték nélküli gyorstöltő-tokot adnak, amely 24 órányi használatra tudja feltölteni a Hammerhead Pro HyperSpeedet. Ha nincs vezeték nélküli töltőnk (mint pl. a Razer Charging Pad), akkor USB Type C kábel segítségével tölthetjük újra a töltőtok akksiját.

THX tanúsítványt is kapott Razer Hammerhead Pro HyperSpeed fülhallgató

Végül, mivel gamer berkekben divat, erről a kütyüről se maradt le a Razer Chroma RGB, 16,8 millió színnel és különböző fényhatásokkal.

A Razer Hammerhead Pro HyperSpeed 229,99 eurós ajánlott fogyasztói áron került az üzletekbe.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dino
Dino [5961]
Upsz, lemaradt a pénznem, 230 euróról van szó... (De tény, hogy nem olcsó.)
Pras
Pras [5483]
Habár van vezeték nélküli fülhallgatóm és kimondottan szeretem is - azoknál az alkalmazási területeknél, amire vásároltam -, azért elég egyértelműen nem én vagyok a célcsoportja a terméknek. Igaz, nincs is hordozható konzolom. Mondjuk ~230 forintért így sem tűnik rossz biznisznek. :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)