25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyenes Sea of Thieves kiegészítőben láthatjuk újra Guybrush Threepwoodot

Júliusban érkezik a The Legend of Monkey Island a kalózos játékba.

Írta: Dino

Guybrush Threepwood nevére valószínűleg minden kalandjáték-rajongó szívét melegség tölti el. A botcsinálta kalóz a főhőse a Monkey Island játéksorozatnak, amelyet Ron Gilbert és csapata 1990-ben indított útjára. És bár a legutóbbi fejezet, a tavalyi Return to Monkey Island grafikai stílusa miatt elsőre igencsak megosztotta a rajongókat, végül megmutatta, hogy jól tették a fejlesztők, hogy kitartottak elképzeléseik mellett.

A játék főhőséről pedig most az Xbox Games Showcase keretében hallhattunk újra, azonban nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk. Guybrush ugyanis ezúttal a Sea of Thieves kiegészítőjében tér vissza a képernyőkre. A Rare 2018-as kalózos játékához ugyanis nemsokára egy ingyenes kiegészítő érkezik The Legend of Monkey Island címmel, amelyben a legendás szigetekre látogathatunk el. A trailer alapján ráadásul mindezt a Monkey Island játékokból ismert humorral tálalják.

A Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island három részletben kerül be a Sea of Thieves tartalmába, az első ezekből július 20-án érkezik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Sea of Thieves

Platform:

Fejlesztő: Rare

Kiadó: Microsoft

Megjelenés: 2018. március 20.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!