25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

10000 dpi-ig állítható a The G-Lab új gamer egere, a Kult Nitrogen Core

10000 Ft alatti árcédulával került boltokba az új rágcsáló.

Írta: Dino

10000 dpi-ig állítható a The G-Lab új gamer egere, a Kult Nitrogen Core

A francia bázisú The G-Lab gamer termékekre specializálódott, elsősorban az alacsonyabb árkategóriát, azaz az árérzékeny felhasználókat megcélozva egereivel, billentyűzeteivel és headsetjeivel. Legújabb termékük a The G-Lab Kult Nitrogen Core egér, amely termékpalettájuk egyik legfejlettebb eszköze.

A 11 programozható gombbal és RGB-világítással rendelkező egérbe egy Avago lézerszenzor teljesít szolgálatot, akár 10000 dpi-s érzékenységgel, amelyet akár 200-ig csökkenthetünk. 8 különböző dpi-értéket állíthatunk be, ezek között pedig tetszés szerint váltogathatunk. További fő technikai paraméterei az 1000 Hz-es mintavételezés, valamint a 20 g-s maximális gyorsulás.

A gombokhoz számtalan funkció rendelhető, így beállíthatunk akár makrókat, Windows shortcutokat, dpi-váltást, vagy választhatjuk a sniper-funkciót, amelynek lenyomásával lecsökkenthető az érzékenység a pontosabb célzás érdekében.

A The G-Lab Kult Nitrogen Core 9500 forint körüli áron került a boltokba.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!