25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom

Börtönbe szökős Call of Duty: Modern Warfare III-trailer

A gamescomon mutatta meg magát először a single player kampány egy küldetése.

Írta: GeryG

Idén ősszel jön a Call of Duty: Modern Warfare III, amely természetesen a gamescomon is jelen van. Olyannyira, hogy itt kapta meg az első játékmenet-bemutatóját – természetesen egyelőre csak a single player részből. Az egyik első küldetésbe leshetünk bele.

Az ígéretek szerint a tavalyi rész egyenes folytatását kapjuk, így a sztori ott folytatódik, ahol akkor abbamaradt. A játékmenet viszont frissülni fog kissé, amit az "open combat" küldetések nyújtanak. Igazából arról van szó, hogy a játékosok maguk dönthetik el, mennyire akarnak hangosan játszani: lopakodva vagy nyílt harccal teljesítenék a küldetéseket. Ezt mindig előre eldönthetik és ehhez igazíthatják felszerelésüket is.

A Sledgehammer Games közreműködésének hála újult erővel térnek vissza a zombik is, akik a franchise történetének eddigi legnagyobb, nyílt világát kapják. Ez mondjuk, a trailerben nincs benne.

A Call of Duty: Modern Warfare III november 10-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. A valószínűleg sokkal többeket érdeklő multiplayer részt október 5-én fogják leleplezni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!