25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Idris Elba a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty új trailerében

Egy hét van az Update 2.0, 12 nap a kiegészítő megjelenéséig.

Írta: Dino

Közeleg a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty megjelenése, a CD Projekt RED pedig egy újabb trailert dobott össze a kiegészítő népszerűsítésére. A bő három perces video főszereplője ezúttal Idris Elba, a benne látható jelenet pedig hét évvel a Phantom Liberty történései előtt játszódik.

Emellett megtudhattuk a két hét múlva megjelenő kiegészítőről, hogy felújítják a perk- és skillfákat, melléjük pedig egy vadonatúj relic skillfa is érkezik. A fejlesztők kiadták a Cyberpunk 2077 Build Planner programot, amelynek segítségével a játékosok megoszthatják saját buildjüket a többiekkel.

A Thor: Ragnarok, a Luther, a The Suicide Squad és a The Wire filmekben/sorozatokban játszó színésszel egy külön video is megjelent, amelyben Elba a játékbeli karakteréről, Solomon Reed titkosügynökről beszél.

Mint korábban írtuk, a Phantom Liberty mellett ingyenes frissítést is kap a Cyberpunk 2077. Az Update 2.0 szeptember 21-étől lesz elérhető, PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A kiegészítő pár nappal később, 2023. szeptember 26-án jelenik meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Cyberpunk 2077

Platform:

Fejlesztő: CD Projekt RED

Kiadó: CD Projekt

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2020. december 10.

Minimális rendszerigény: Több szint lett meghatározva, így talán egyszerűbb, ha itt nézitek meg.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!