25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom

Új lehetőségeket hoz a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

A kiegészítővel együtt jön az ingyenes 2.0-s frissítés is.

Írta: Dino

Bő egy hónap múlva, szeptember 26-án jelenik meg a Cyberpunk 2077 első kiegészítője, a Phantom Liberty, amely rengeteg újdonságot hoz a játékmenetbe. Mindenekelőtt egy vadonatúj helyszínnel bővül a játék térképe, ez pedig nem más, mint Dogtown, egy igen veszélyes körzet, számtalan dinamikus eseménnyel és küldetéssel. Megjelenik az ereklye (relic) skill tree, egy rakás új képességgel. Nő az elérhető maximális szint, átdolgozzák a harcok MI-jét és a rendőrségi rendszert (az NCPD munkatársai úttorlaszokat is felállítanak például), és bekerülnek a játékba az autós/motoros harcok is, járművünkre telepíthető fegyverzettel. És kapunk természetesen új ruhákat, fegyvereket és cybercuccokat is, összesen több mint százat.

A Phantom Liberty mellett megérkezik a 2.0 verziószámú frissítés is, amely a fentiek közül több újdonságot, így az áttervezett skilltree-ket, a felturbózott rendőrségi rendszert és az autós harcokat az alapjátékba is berakja.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szeptember 26-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Cyberpunk 2077

Platform:

Fejlesztő: CD Projekt RED

Kiadó: CD Projekt

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2020. december 10.

Minimális rendszerigény: Több szint lett meghatározva, így talán egyszerűbb, ha itt nézitek meg.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!