25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Decemberben rajtol a Soulslinger: Envoy of Death korai változata

A magyar fejlesztésű akciójátékban maga a Halál bíz meg minket szökött lelkek begyűjtésével.

Írta: GeryG

Az eredetileg egyetlen magyar fejlesztőt, Tarsoly Edét takaró Elder Games, amely mára egy kis létszámú csapattá bővült, jelenleg egy ígéretes akciójátékon dolgozik. A Soulslinger: Envoy of Death egy misztikus kaland lesz, amelyben a varázslat és a lőfegyverek megférnek egymás mellett.

A játékosok a vadnyugat egy túlvilági változatában találják magukat, ahol lélekgyűjtőként azt a feladatot kapják magától, a Haláltól, hogy vadásszanak le néhány szökött lelket. Egy túlvilági szövetség, a Cartel azzal próbál meg kiszabadulni börtönéből, hogy ártatlan lelkeket rabolnak el. Őket kell majd megállítani.

A Soulslinger: Envoy of Death fejlesztés remek ütemben halad, ami egyben azt is jelenti, hogy a stúdió képes tartani az előre tervezett menetrendet. Vagyis a játék korai változata még idén megérkezik. Mostanra ennek pontos dátuma is ismert: december 14-én lesz a premier a Steamen.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Soulslinger: Envoy of Death

Platform:

Fejlesztő: Elder Games

Kiadó: Headup Games [1058]

Megjelenés: 2023. december 14. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!