25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mégsem jelenik meg idén a The Thaumaturge

Néhány hónappal elhalasztották az ígéretes szerepjáték premierjét.

Írta: GeryG

Az eredeti tervek szerint idén decemberben, alig néhány hét múlva jelent volna meg a 11 bit studios gondozásában a Fool’s Theory stúdiójában készülő The Thaumaturge. Ám a legfrissebb hírek szerint a fejlesztők ezt a dátumot biztosan nem tudják tartani, néhány hónap extra időre van szükségük.

Így a The Thaumaturge premierjét 2024-re halasztották. A készítők az ilyenkor szokásos okokat jelölték meg, miszerint nem hajlandók leadni a korábban maguk elé támasztott magas elvárásokból és nem adják ki úgy a játékot, hogy az nem felel meg ezeknek az elvárásoknak. Az így nyert néhány hónapot arra használják fel, hogy tovább csiszoljanak a még nem tökéletes részleteken.

Így a kiadó és a stúdió közösen úgy határozott, hogy december 5. helyett 2024. február 20-ra halasztják a The Thaumaturge megjelenését. Ez a dátum továbbra is csak a PC-s verzióra érvényes, ugyanis a PlayStation 5 és Xbox Series X/S kiadások csak ezt követően készülhetnek el.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Thaumaturge

Platform:

Fejlesztő: Fool's Theory

Kiadó: 11 bit studios

Megjelenés:
2024. február 20. PC
2024. I. negyedév PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!