25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elrajtolt a Men of War II új bétája

Ismét indulhat a multi és single háborúzás, ezúttal öt napig.

Írta: GeryG

Ahogy azt a Fulqrum kiadó és a Best Way stúdió korábban előre jelezte, ma elrajtolt a 2024-re halasztott Men of War II legújabb nyílt bétája. Így most egy bő hétvége áll a szobastratégák előtt, hogy kiderítsék, mennyit fejlődött a játék az előző teszt óta.

A korábbihoz hasonlóan ezúttal is lehetőségünk van egymás ellen játszani online, de kapunk egyszemélyes játéklehetőségeket is. Újdonságként debütált az Officers játékmód, amelyben egy tisztet kell a játékosoknak megóvni az MI által vezényelt ellenséges támadásoktól. Emellett bővült az elérhető egyszemélyes küldetések listája is egy-egy amerikai és német küldetéssel. A multiplayer módhoz pedig négy új pálya is érkezett.

A Men of War II régóta készül és már eddig is több halasztás miatt szomorkodhattak a rajongók. A legutóbbit még szeptember elején jelentették be, ráadásul akkor a korábbi esetekkel ellentétben határozatlan időre csúsztatták el a premiert. A megjelenésről jelenleg csupán annyit tudni, hogy valamikor 2024-ben lesz esedékes. A most elrajtolt béta választ adhat arra is, hogy mennyit fejlődött az elmúlt hónapokban a játék, amiből arra is lehet talán következtetni, hogy mennyi időre lehet még szüksége a készítőknek, hogy befejezzék.

A nyílt béta november 21-ig tart és a Steamen tudtok csatlakozni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Men of War II
  • Men of War II
  • Men of War II
  • Men of War II
  • Men of War II
  • Men of War II
  • Men of War II

Men of War II

Platform:

Fejlesztő: Best Way

Kiadó: Fulqrum Publishing (korábban 1C Entertainment)

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2024.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!