25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Már elérhető a Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

Régóta várt újdonságokat is hozott a játék kibővített kiadása.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Az előzetes terveknek megfelelően a napokban megérkezett a Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, amely a sci-fi akció-szerepjáték eddigi legteljesebb kiadása. Nem csak az alapjáték és a díjnyertes Phantom Liberty kiegészítő kapott helyet benne, de néhány újdonság is.

A csomag minden platformra elérhető magyar felirattal, vele egyszerre érkezett meg a 2.1-es frissítés is. Ebben négy fontosabb újítás érkezett meg. A leglátványosabb egyértelműen az NCART metró elindulása, amely a fejlesztők ígérete szerint új életet visz majd Night City utcáira.

Szintén spanyolviasz módjára érkeztek meg a rádióállomások, V otthonába pedig bárkit felhívhatunk egy kis „minőségi együtt töltött időre”… Végül, de nem utolsósorban új járművek kerültek a játékba, a motorokkal trükközni is lehet és persze az utcai versenyek sem maradnak el.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Cyberpunk 2077

Platform:

Fejlesztő: CD Projekt RED

Kiadó: CD Projekt

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2020. december 10.

Minimális rendszerigény: Több szint lett meghatározva, így talán egyszerűbb, ha itt nézitek meg.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dark Archon
Dark Archon [11449]
Túl kevés, túl későn :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)