25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2024. januári kínálata

A Sony korrekt ajánlattal nyitja az új évet!

Írta: GeryG

A PlayStation Plus 2024. januári kínálata

A PlayStation Plus előfizetések mellé jövőre is járni fog a havi ajándék játék, a Sony továbbra sem hagy fel ezzel a hagyománnyal. Mostanra az is kiderült, hogy 2024 első heteiben melyik három játékot kapják meg az előfizetők ingyen PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

A három játék közül egy kizárólag PS5-re, míg a másik kettő PS5-re és PS4-re is elérhető lesz. Az A Plague Tale: Requiem 2022 őszén jelent meg és méltó folytatása volt a 2019-es első résznek. Ezt a játékot kapják meg az előfizetők PlayStation 5-re.

Az Evil West egy szintén 2022 őszi játék, amelyben a vadnyugaton vadászhattunk démonokra. Ez már PS5-re és PS4-re is ingyen lesz megszerezhető. Mellé pedig betársul szintén PS5-re és PS4-re a Nobody Saves the World, amely 2022 januárjában jelent meg. Ebben a vicces akció-szerepjátékban a címmel ellentétben épp a világ megmentésér indulunk.

A három játék 2024. január 2-től lesz ingyenes egészen február 5-ig. Vagyis még van pár nap a 2023 decemberi ingyenes játékokat is a saját könyvtárunkhoz adni, ha ez eddig még elmaradt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!