25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mozgásban az Ascendant Infinity

A beharangozó után most a világot bemutató előzetest kapott a mókásnak ígérkező játék.

Írta: GeryG

Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a PlayFusion stúdió új játéka, az Ascendant Infinity, amely egy „adaptation shooternek” ígérkezik. Az érdekességét a körítés, illetve a legelső előzetesének stílusa adja. Ez ugyanis olyan, mintha egy ’80-as évekből származó sitcom intrója lenne, de persze a játék szereplőivel. A fejlesztők erre a hétvégére időzítve egy vadonatúj rukkoltak elő.

De mit is jelent az adaptation shooter elnevezés, amellyel a készítők illetik játékukat? Saját elmondásuk szerint a pályák folyamatosan változni fognak, így a játékosoknak állandóan alkalmazkodniuk kell a megújult körülményekhez. Hogy ez pontosan milyen formában fog működni, azt talán az alábbi videóból megtudhatjuk.

A trailer a játék világáról mesél az első trailerhez hasonlóan nem teljesen komolyan vehető stílusban. Karakterünk 200 évet töltött mélyalvásban, miközben a bolygó megmentésén fáradozó kutatók szisztematikusan átalakították a természetet egy sokkal veszélyesebb és halálosabb hellyé. Ahol bármely élőlény az ebédjének nézhet minket. A videóból az is kiderül, hogy miféle helyen fogjuk tengetni napjainkat, illetve hogy akármilyen munkát is láttunk el a két évszázados szunyókálásunk előtt, azt elfelejthetjük, mert mostantól harcosok leszünk és pont.

Az Ascendant Infinity PC-re készül, de még nem tudni, mikor jelenhet meg. A zárt bétára mindenesetre már lehet regisztrálni a hivatalos oldalon.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!