25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Rise of Industry 2

Folytatást kap a 2019-es tycoon, az első trailer is befutott.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Az ipar, a termelés, a logisztika és disztribúció időről időre megihleti valamelyik stúdiót, akik össze is dobnak valamilyen tycoont a témában. Legyen szó egy gyár igazgatásáról, esetleg egy város infrastruktúrájának kiépítéséről, vagy egy iparágban való monopólium felépítéséről. A 2019-es Rise of Industry is ebben a műfajban indult és bár a világot nem váltotta meg, a maga egyszerű látványvilágával, de kellően összetett és addiktív játékmenetével jó kis játék volt.

Ehhez készül a folytatás, a Rise of Industry 2. A fejlesztést ezúttal a Dapper Penguin Studios helyett a Project Highrise-t és a City of Gangsterst is jegyző SomaSim csapata végzi, a kiadásért viszont továbbra is a Kasedo Games felel, akik egy új előzetest is fellőttek a világhálóra.

Az új fejlesztő új ötleteket és teljesen más vizuális megközelítést is jelent. A korábbi rész minimalista látványvilágát sokkal részletesebbre cserélik. A lényeg viszont változatlan maradt. Tizenöt egyre nehezedő küldetésből álló kampányban válhatunk apránként az ipar legnagyobb szereplőivé. Nem csak a termelést és logisztikát kell menedzselnünk, de a más piaci szereplőkkel való kereskedelmet is.

A Rise of Industry 2 kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Rise of Industry 2
  • Rise of Industry 2
  • Rise of Industry 2
  • Rise of Industry 2
  • Rise of Industry 2
  • Rise of Industry 2
  • Rise of Industry 2
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wing
Wing [4593]
Zseniális ez a promó!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)