25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még idén jön az Unrailed 2: Back on Track

Folytatást kap a 2020-as sikerjáték, amelyben barátainkkal együtt építhettünk vasutat egy véletlenszerűen generált világban.

Írta: GeryG

Van valami bája annak, ha egy haverral közösen vasutat építhetünk egy véletlenszerűen generált, soha véget nem érő pályán, amelynek megjelenése beférne a Minecraftba. Ezt kínálta az Indoor Astronaut stúdió 2020-ban megjelent játéka, az Unrailed. És vélhetően hasonló koncepcióra épül majd a folytatás is.

Az Unrailed 2: Back on Trackben a játékosok megalkothatják saját masinisztájukat, majd nekiláthatnak, hogy vonatjukat minél távolabbi vidékekre eljuttassák. Ehhez nem kell egyedül gürizni, hiszen barátaink segítségét is kérhetjük kooperatív módban. A cél most is ugyanaz mint az első részben: változatos tájakon leküzdeni az akadályokat és folyamatosan tovább építeni a síneket a végtelenbe.

A vonat lassan, de folyamatosan zötyög előre és egy-egy menet addig tart, amíg új síneket tudunk fektetni elé anélkül, hogy túlfutna azokon és kisiklana. A pályák mindig újabb és újabb akadályokat emel az utunkba, ami az idő szűke miatt általában gyors helyzetfelismerést és megoldásokat kíván.

Az Unrailed 2: Back on Track kizárólag PC-re készül és a tervek szerint még idén meg fog jelenni. A készítők egy bétát is terveznek tartani, erre a hivatalos oldalon tudtok regisztrálni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Unrailed 2: Back on Track
  • Unrailed 2: Back on Track
  • Unrailed 2: Back on Track
  • Unrailed 2: Back on Track
  • Unrailed 2: Back on Track
  • Unrailed 2: Back on Track
  • Unrailed 2: Back on Track
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!