25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Mezőgazdasági, építőipari és kertészeti eszközök – beszerzési kisokos! (x)

Írta: hirdetés (x)

Mondani sem kell, hogy a mezőgazdaságban, építőiparban vagy akár kertészeti szektorokban tevékenykedők számára milyen fontos is, hogy gyorsan és olykor akár azonnal beszerezzék a megfelelő eszközt a munkához. Enélkül ugyanis teljesen leállhat a munka, ami hosszú munkaórák kiesését jelenti.

A Bihar-Express Kft. csapata mezőgazdasági gépek és eszközök széles palettáját kínálja, a GRANIT-parts – Partnershop program keretében pedig akár több mint 1.000.000 cikkszám is elérhetővé válik. Nem mindennapi lehetőség és ziccer, amit érdemes kihasználni!

Honnan és hogyan szerezzük be a legfontosabb eszközöket és gépeket?

A különböző eszközök és gépek beszerzése előtt gyakran felmerül a kérdés, honnan és hogyan juthatunk hozzájuk a lehető leggyorsabban. Na és persze ezek a termékek milyen minőséget és garanciát képviselnek. Érdemes ezért olyan szakmai kereskedők és webáruházak oldalán keresgélni, amelyek széles kínálata lefedi a teljes piacot, és a fő portfólió is például traktorok, építőipari vagy kertészeti eszközök forgalmazását foglalja magában.

Mezőgazdasági, építőipari és kertészeti eszközök – beszerzési kisokos! (x)

Akár több mint egymillió cikkszám elérése egyetlen regisztrációval

A GRANIT-parts – Partnershop programja egyedi és széles perspektívát kínál minden érdeklődőnek, hogy egyszerűen és gyorsan hozzáférjen a releváns termékválasztékhoz. A regisztráció végtelenül könnyű, így bárki élhet a lehetőséggel, hogy szinte azonnal beszerezze a szükséges eszközöket és alkatrészeket. Ráadásul ingyen csatlakozhat, a termékek árához pedig akár akciósan, de biztosan jó ár-érték arányban juthat hozzá.

A program további előnyöket is kínál. Gyártó és típus szerinti keresés, speciális szűrők, robbantott ábrák és műszaki rajzok, gyári és utángyártott alkatrészek – mindez egyetlen regisztrációval és pár kattintással elérhető válik a látogató számára. Így a piaci szereplő gyorsan és egyszerűen megtalálhatja, majd meg is veheti a szükséges eszközöket, alkatrészeket vagy akár nagyobb gépeket, hogy visszatérjen a munkához, és újra fellendítse a gazdaságot!

Mezőgazdasági gépek és alkatrészek online beszerzése

Ma már nem kell tehát napokra letenni a lantot, de még csak megkeresni sem a legközelebb található mezőgazdasági boltot. Elég felmenni az internetre, és szinte szó szerint az egész világ elénk tárul. Végtelenek a lehetőségek, és nincs semmi olyan, amit ne lehetne online beszerezni. Persze az nem baj, ha részletes leírást és edukációt, szakmai segítséget is kapunk a vásárlás előtt!

A Bihar-Express Kft. csapata mezőgazdasági gépek, eszközök, adapterek, és az ezekhez tartozó alkatrészek értékesítésével és teljes körű ügyintézésével, szervizelésével foglalkozik, de az állattartás és takarmányozás, az erdészet, a hidraulikatömlő-gyártás terén is jelen vannak. Az országos lefedettség pedig a házhoz szállítást is garantálja.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!