25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mit takar a Men of War II Frontline Hero Pack?

A fejlesztők a Deluxe Editiont is leleplezték.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Már tényleg csak néhány nap és végre megjelenik az évek óta várt második világháborús stratégia, a Men of War II. A Best Way stúdiója 2021-ben jelentették be, hogy dolgoznak a játékon, amely a kissé nehezen követhető címadású franchise legújabb felvonása.

A fejlesztők már az utolsó simításokat végzik, de közben már a jövőre is gondolnak. A játék még meg sem jelent, de máris arról érkezett hír, hogy jön egy DLC is hozzá, a Frontline Hero Pack. Ezt azok a játékosok, akik még a premiert követő héten megvásárolják a játékot, ingyen kapják meg.

Mit takar a Men of War II Frontline Hero Pack?

A csomagban a játékosok profiljához kapunk exkluzív kozmetikai elemeket, hat exkluzív avatárral, két jelvénnyel, tíz háttérképpel. Ennél izgalmasabb, hogy négy megszerezhető tankot is azonnal megkapunk, ezek a következők:

  • M4A3E8 „Sherman”: A legendás amerikai közepes tank utolsó változata 75mm-es ágyúval felszerelve. Gyönyörű, de halálos harci gépezet, amelyet egyedi álcázó dizájn, pin-up art és egyéb dekoratív külső elemek díszítenek.
  • Panther Ausf. A: Német közepes tank, a Pz. Kpfw V utolsó változata 75mm-es ágyúval felszerelve. Félelmetes ragadozó, kiváló harci tulajdonságokkal és egyedi álcázási mintázattal, amely még a legtapasztaltabb vadászokat is képes megfélemlíteni a csatatéren.
  • T-34-85: Szovjet közepes tank, a T-34 osztály 85mm-es ágyúval felszerelt változata. Bármilyen csatában képes helytállni és győztesen kerül ki; egyedi álcázási rendszerrel rendelkezik, amely megkülönbözteti a csatatéren lévő testvéreitől. A megfelelő kezekben halálos fenyegetést jelenthet bármely ellenségre.
  • T-34-85M: Szovjet közepes harckocsi, a T-34-es osztály legújabb módosítása, 85mm-es löveggel felfegyverkezve. Módosított álcázási kialakítással és távolsági páncélzattal rendelkezik, amely csökkenti az ellenséges páncéltörő lövedékek pusztító hatását. Ez egy tapasztalt harcos, aki készen áll minden meglepetésre.

A fejlesztők a DLC mellett a Deluxe Editiont is leleplezték. Ebben az alapjáték és a Frontline Hero Pack DLC mellett egy digitális artbook és a játék zenéi is helyet kapnak. A Men of War II május 15-én fog megjelenni PC-re, a premier pontos időzítéséről további infókat a Steamen olvashattok.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Men of War II

Platform:

Fejlesztő: Best Way

Kiadó: Fulqrum Publishing (korábban 1C Entertainment)

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2024. május 15.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Graveworm
Graveworm [11]
Ó már értem, tehát a megjelenéstől számított első héten.
Graveworm
Graveworm [11]
No és hogy lehet megvenni? :) Se a kiadó oldalán se a steamen nem tudom. :-(
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)