25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Milyen határidővel rendelhetünk plasztik kártyákat? (x)

Írta: hirdetés (x)

Bármelyik üzletbe is megyünk vásárolni, szinte biztos, hogy a kasszánál figyelmünkbe ajánlják a pontgyűjtő vagy a törzsvásárlói kártyát. Ezek mellett találkozhatunk még klubtagságot vagy az általunk feltöltött pénzösszeg levásárlását biztosító kártyákkal is.

A repertoár meglehetősen széles, de ha alaposabban megnézzük ezeket a kártyákat, akkor egy valami közös bennük. Ez pedig nem más, mint a műanyag bevonat, ami abból a célból kerül rájuk, hogy hosszabb távon is kellően strapabíróak és ellenállóak legyenek.

Plasztik kártya készítés, ami akár egészen rövid határidővel is rendelkezésünkre áll, ha ilyen szolgáltatást keresünk, akkor a Webmaxx oldalát érdemes felkeresnünk. Itt ugyanis a normál megrendelés mellett igényt tarthatunk az express plasztik kártya gyártásra is.

Milyen határidővel rendelhetünk plasztik kártyákat? (x)

Mire használható a plasztik kártya?

Ezek a típusú kártyák nagyon sokoldalúan használhatóak fel, ami annak köszönhető, hogy tulajdonképpen bármilyen adatot meg lehet jeleníteni rajtuk. Szerepelhetnek a felületükön a személyes adatok, de akár fotókat, illetve vonalkódokat is rájuk lehet nyomtatni.

Ebből kifolyólag elősegíthetik a felhasználók beazonosítását, például egy konditeremben, ahol a kártya felmutatásával igazolhatjuk, hogy rendelkezünk érvényes bérlettel. Emellett pedig számos egyéb célt szolgálhatnak, a pontgyűjtéstől kezdve a klubtagság igazolásán át egészen a cseregarancia beváltásáig.

A normál és az express kártyakészítés is elérhető

Ha nem azonnal van szükségünk a kártyákra, akkor kérhetjük a standard gyártást, ami azt jelenti, hogy kb. 6-7 napon belül kerülnek szállításra. Érdemes tehát ezzel az időintervallummal kalkulálni, amikor a gyártás megrendelését tervezzük.

Előfordulhat persze az is, hogy nem tudunk ennyi időt várni, erre a problémára az express kártyakészítés nyújt számunkra megoldást. Ezen belül két lehetőség áll a rendelkezésünkre attól függően, hogy milyen mennyiséget szeretnénk rendelni.

Amennyiben express opcióval adjuk le a legalább 30.000 db kártyára vonatkozó megrendelésünket, akkor 4 munkanap alatt már kézhez is kaphatjuk őket. Ha pedig csak 10.000 darabra van szükségünk, akkor akár 1 munkanap alatt is elkészülhetnek.

Bízzuk szakértőkre a munkát!

A plasztik kártya megfelelő mennyiségben és minőségben történő legyártásához megfelelő szintű szaktudásra és speciális technológia alkalmazására van szükség. A műanyag bevonat elkészítése egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett, professzionális készülék használatával lehetséges, amit csak azok tudnak megfelelően kezelni, akik rendelkeznek az ehhez szükséges tudással, tapasztalattal.

Nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem rendelkezünk ilyen géppel és jelenleg nincs is lehetőségünk arra, hogy beruházzunk rá. A gyártási munkát ugyanis ki is szervezhetjük egy olyan cégnek, ahol a munkatársak segítenek megvalósítani az elképzeléseinket. Ha egy ilyen szolgáltatót keresünk, akkor a Webmaxxot érdemes választanunk!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!