25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Hivatalos prémium focis kártyák – Európa legjobb csapataival és játékosaival! (x)

Írta: hirdetés (x)

Rajongsz valamelyik focicsapatért? Odavagy a virtuális játékokért? Gyerekkorod óta gyűjtöd a különböző kártyákat és lapokat, melyeket a többiekkel cserélgethettek, és már oviban is kereskedő volt a jeled? A gyakorlatban is kamatoztatnád a kártyáid értékét és a legjobb játékosok bőrébe bújnál, vagy te lennél az új José Mourinho? Ma már minderre megvan a lehetőséged!

A Collect All prémium focis kártyák a legjobb európai csapatok teljes hivatalos fan szettjeit tartalmazzák – legyen szó a Bundesligából a Bayern München, a Dortmund, Angliából a Chelsea vagy egyéb topligák csapatairól.

Mik azok a Collect All prémium focis kártyák?

A Collect All focis kártyái kiváló lehetőséget biztosítanak az elkötelezett futballrajongóknak és a kártyajátékok szerelmeseinek egyaránt. Nem csupán egyszerű kártyák és lapok ezek, hanem igazi kincsek – hiszen a prémium termékek egyben a hivatalos szettek, melyek a legnépszerűbb és egyben legjobb európai klubok licencével készültek el – benne a csapatok teljes keretével, a játékosok portréjával és valós statisztikáival.

Hivatalos prémium focis kártyák – Európa legjobb csapataival és játékosaival! (x)

Mire használhatjuk őket?

Egyrészt ott van a gyűjtögetés öröme. Gyarapíthatjuk vele a kollekciót, különböző játékokat játszhatunk a barátainkkal. Összehasonlíthatjuk az egyes játékosokat, stratégiát készíthetünk a kedvenc csapatunkhoz, hogy megnyerjük a különböző megmérettetéseket. Minden egyes nyitás és bontás újabb és újabb izgalmakat szül a játékosok között.

Ne feledjük az egyik legfontosabbat, hogy ezek a kártyák és lapok már a virtuális világban is felhasználhatóak, például a FIFA egyes játékaihoz (pl. FIFA Ultimate Team), így tényleg minden adott ahhoz, hogy a gyakorlatban is kipróbáljuk őket. Így egy csapatba kerülhet Messi vagy Ronaldo, vagy hogy az újabb sztárokat említsük, Mbappé vagy Haaland is – vagy épp Szoboszlai és De Bruyne, a lehetőségek tárháza szinte végtelen, ahogy azt a FIFA-ban meg is szoktuk. Csomagokat vehetünk és nyithatunk, amiket felhasználhatunk a csapatunk erősítésére vagy akár értékesíthetünk is, ha további erősítésekre lenne inkább szükségünk. Vagyis: szabad a gazda!

Milyen csapatok és játékosok érhetőek el a kínálatban?

A választék mindig széles és változik, az éppen aktuális prémium termékek között azok a csapatok fellelhetőek, amelyek éppen licenszelt úton jutnak el hazánkba. Nemcsak a nagyobb, “mindent látott” klubok és játékosok, hanem akár kisebb, feltörekvő csapatok is elérhetővé válhatnak a széles futballközönség számára.

A Collect All az ország egyik legnagyobb, sportos kártyákkal foglalkozó webáruháza – a focis lapok mellett a Forma-1 legnagyobb pilótái és történetei is elérhetőek. Külföldi exkluzív termékek behozatalával foglalkoznak, különleges szériákkal, kártyavédelemmel, bontatlan csomagokkal (pl. kezdőcsomag, fémdoboz, multipack). Jó nézelődést kívánunk!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!