25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Megbízható akkumulátor az autóba (x)

Írta: hirdetés (x)

Az akkumulátor az autók egyik alapvető eleme, amely nélkül az elektronikai berendezések nem lennének üzemképesek a gépjárműben. Már a legelső lépésnél gondot okoz egy elromlott, vagy lemerült akkumulátor, hiszen az autó anélkül nem képes elindulni.

Az Akku-Elem autóakkumulátorok széles választékával várja az érdeklődőket a webshopban. Az itt megtalálható termékek garantáltan jó minőségű, megbízható gyártótól származó szerkezetek.

Exide akkumulátorok

Az Exide márka ismerős lehet mindenki számára, aki valaha is új autóakkumulátorra szorult, és a különböző gyártók termékeit böngészte. Az Exide a világ egyik legnagyobb akkumulátor-gyártójává vált, több mint 130 éves fennállása alatt. Termékei amellett, hogy megbízhatóak, nagyon széles skálán mozognak, ami az árkategóriát illeti, így mindenki könnyedén megtalálhatja a számára megfelelő modellt.

Megbízható akkumulátor az autóba (x)

A gyártó egyik legfontosabb alapelve a folyamatos innováció, a jól megszokott minőség mellett. Ahogy az autóipar fejlődik, egyre újabb típusokhoz és technológiákhoz kell megalkotni az ezeket kiszolgáló akkumulátorokat. Az Exide pedig ezt is teszi, így a legújabb generációs gépjárművek esetén is bátran lehet hagyatkozni a gyártó szakértelmére.

Ismerje meg a főbb kategóriákat!

Az Exide márka hagyományosan három kategóriát különböztet meg a termékeit illetően. Ezek a Premium, az Excell és a Classic osztály.

  • A Premium, ahogy az nevéből is könnyen kikövetkeztethető, képviseli a legmagasabb minőséget. Az idetartozó akkumulátorok képesek eleget tenni a kor kihívásainak, és a legújabb, legmodernebb, luxuskategóriás járművek esetében is remekül helytállnak. Hosszú távú, megbízható működést garantálnak és kiemelkedően nagy teljesítményt biztosítnak. Nagyon fontos kérdés akkumulátor szempontból, hogy az autó rendelkezik-e start-stop rendszerrel, ugyanis, ha igen, akkor ahhoz speciális típusra van szükség. Az EFB és az AGM akkuk megfelelőek erre a célra.
  • Az Excell a gyártó középkategóriás termékeit jelöli. Ezek nagyon népszerű termékek, hiszen kiváló ár-érték arány jellemzi őket. Megfizethető áron kínálnak nagyon megbízható modelleket, amelyek nem igényelnek extra karbantartást, és az időjárási viszontagságokhoz is jól alkalmazkodnak. Így nem kell tartani az extrém hőmérséklettől és a szélsőséges hőmérséklet-ingadozástól sem.
  • A Classic kategória képviselői szintén megbízható típusok, de csak alacsonyabb igények kiszolgálására alkalmasak. Rendszeres karbantartást igényelnek, és nem használhatók start-stop rendszerrel rendelkező autókban való üzemelésre.

Akkumulátorcsere

Új akkumulátor vásárlásakor érdemes igénybe venni szakértő segítséget, hogy biztosan a megfelelő típust vásárolja meg autójába. A használt, gyenge vagy működésképtelen régi akkumulátor pedig veszélyes hulladéknak számít, így azt adja le ott, ahol az újat vásárolta, vagy egyéb, speciálisan erre kijelölt helyen. Semmiképp sem szabad az akkumulátort a háztartási szemét közé dobni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!