25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

A lakás és az iroda modern megjelenése merész tapétákkal is elérhető (x)

Írta: hirdetés (x)

A technikai fejlődés hatással van a lakások, irodák, rendelők és más üzlethelyiségek berendezésére. Egy valami azonban állandó: mindig korszerű megjelenést szeretnénk biztosítani a helyiségek számára, hiszen nem mindegy, hogyan érezzük magunkat az adott térben. A tapéták olyan lakásdekorációs lehetőségeket rejtenek, amelyekkel gyakorlatilag bármilyen kívánt hatást elérhetünk.

Miért pont a tapéta?

A tapéta amilyen régi találmány, annyira korszerű napjainkban is. Nagyon sokféle típusa van, gondoljunk csak a színekre, a mintákra, a textúrákra. A Tapétabolt egy olyan tapéta webshop, amely szinte minden stílusban kínál tapétákat, így a lakberendezés során érdemes ezt a megoldást választani a falak fedésére, díszítésére.

Miből készülnek a modern tapéták?

A tapéták anyagai az idők folyamán jelentős változáson mentek keresztül, ezt a kor technológiai fejlettsége, valamint az adott kor ízlése határozta meg. Korábban ezek a termékek textilből, vászonból, papírból készültek, sőt, aranyozott és ezüstözött fémfóliákat is használtak a díszítéshez.

A lakás és az iroda modern megjelenése merész tapétákkal is elérhető (x)

A mai, modern tapéták anyaga ma is lehet papír, de emellett nagyon gyakori a vinil, a non-woven, ami cellulózból és textilből készül, de továbbra is találkozhatunk textillel, illetve egyre jobban terjed az alternatív környezetbarát változat, amely jutából vagy bambuszból készül.

Milyen trendek hódítanak manapság?

Ha azt szeretnénk, hogy a helyiség igazán menő legyen, akkor a Tapétabolt kínálatában is kapható tájkép tapéta, lesz a nyerő megoldás, ami behozza a szobába a természetet, és egyenesen az adott környezetbe repít minket. A modern tájkép tapétákat többféle méretben tudjuk megvásárolni, a minták tekintetében pedig hatalmas a választék.

Milyen tájkép illik az adott térbe?

Attól függően, hogy milyen feelinget szeretnénk elérni az adott helyiségben, választhatjuk a nyugodt, zöld környezetet, erdőt, folyókat ábrázoló tájképeket, vagy, amennyiben a mozgalmasságot szeretnénk megjeleníteni, akkor valamilyen izgalmas jelenséget, például a sarki fényt, hegyeket és szakadékokat, vagy a merészebb színeket tartalmazó tájképeket javasoljuk.

Mire kell figyelni, ha tájképet teszünk a szoba falára?

Ezek a képek hatalmasak, hiszen akár az egész falat is befedhetik, ezért nagyon látványos megoldást fognak nyújtani. Éppen ezért a helyiség többi részének visszafogottabbnak kell lennie, ellenkező esetben könnyen érhetünk el zavaró színkavalkádot. Ha az egyik falon tájkép található, akkor a többi fal mindenképpen legyen egyszínű, ugyanez vonatkozik a függönyökre és a bútorokra is. A bútorok színében visszaköszönhet a táj színe, így nyugodtan vásárolhatunk egy meghatározóan zöld kanapét vagy egy élénk lámpát.

A tapéták helyes felrakására figyelmet kell fordítani, semmiképpen se maradjon alatta levegő. A szoba megjelenésének tervezési fázisában érdemes a tájkép tapétákra is gondolni, hiszen általuk modern és dizájnos megoldás születhet a lakás megjelenése szempontjából.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!