25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Tökéletes ágykerettel a minőségibb alvásért (x)

Írta: hirdetés (x)

Az alvás életünk fontos része, a jó alvás egészségünk egyik allappillére. Nagyon sokat tehetünk azért, hogy jobban aludjunk stresszkezeléssel, légzéstechnikával. Azonban az egyik legfontosabb az, hogy hol hajtjuk álomra a fejünket.

A megfelelő ágykeret kiválasztása

A megfelelő ágy, ágykeret kiválasztása olykor nem is olyan könnyű. Érdemes tartós, minőségi darabokat beszerezni, és ilyen ágyakat, ágykereteket kínál a Prémium bútoráruház. Fontos, hogy az ágykeret stabil legyen, a matrac pedig kényelmes – e kettő együttesen szükséges ahhoz, hogy jól aludjunk.

Ilyen kereteket kínál az Aspen termékcsalád is, melynek elegáns bársony modelljei a legkülönfélébb színekben elérhetők. Bézs, bordó, fekete, világosszürke, szürke, zöld és sötétzöld – tudunk tehát választani otthonunk stílusához igazodva. Nemcsak ágykereteket kínál azonban a webáruház az Aspen termékekből, hanem bársony franciaágyakat is, melyek szintén e színekben érhetők el.

Tökéletes ágykerettel a minőségibb alvásért (x)

Ha bársonyra vágyunk, a Kesada bársony smaragdzöld ágykerettel igazi különlegességet is az otthonunkba csempészhetünk. Nagy előnye ennek a bútordarabnak, hogy három fiókja sok mindent el tud rejteni, így az esztétikumon túl még praktikusságot is kapunk.

A letisztultabb, minimalista vonal kedvelőinek jó választás lehet a Kerala fehér ágykeret. Textilbőr kárpitja tartós és könnyen tisztítható, igazán elegáns megjelenésű, a billenő lamella ágyrácsnak köszönhetően pedig még tárolóhellyel is gazdagodhatunk.

Így válasszunk új ágykeretet

Életünkben átlagosan 26 évet töltünk alvással, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ágyon is alszunk. Sokan nagy hangsúlyt fektetnek a matrac kiválasztására, azonban az ágykeret kiválasztása éppoly fontos szempont kellene, hogy legyen.

Ha már meglévő matrachoz keresünk keretet, a legfontosabb, hogy pontosan tisztában legyünk a matrac méretével. Hisz csak a megfelelő méretű keretbe fog tökéletesen illeszkedni a matracunk.

Ha pedig teljesen új ágykeretet és matracot vásárolunk, voltaképp bármilyen méretet választhatunk. Azonban nem árt figyelembe venni a hálószoba méretét, ideális esetben az ágy körül 2-3 méter helynek kellene maradnia, hogy szabadon mozoghassunk a hálószobában.

A technikai paraméterek

A technikai paramétereket is tartsuk szem előtt, így a szélesség és a hosszúság mellett a magasságot és a lécrendszert is. Hogy melyik a legjobb ágymagasság, az mindig egyéni döntés. A magasabb matrac előnyösebb azoknak, akik valamilyen módon korlátozottak a mozgásukban.

Megfontolandó az is, hogy milyen az ágykeret anyaga és a lábazata is, válasszunk minőségi, tartós megoldásokat. A keret fő célja, hogy alátámassza a matracot, ezért meg kell győződjünk arról, hogy a lécrendszer stabil, nem hajlik könnyen. Vegyük figyelembe a lécek számát és a köztük lévő távolságot.

Egy új ágykeret vásárlása egyszerűnek tűnik, amíg el nem kezdünk válogatni, nézelődni. Ilyenkor szembesülünk a kínálat és a paraméterek sokféleségével, és ilyenkor kell pontosan felmérni az igényeinket is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!