Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bors lovag

2004.08.05. 21:39 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Arthur király lovagjai között van egy, akiről még senki sem hallott. Úgy hívják, Bors. Ám az őt megformáló színész, Ray Winstone az angolok kedvece: a negyvenhét éves férfi az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: szeptember 2.) londoni premierjén legalább akkora tapsot és üdvrivalgást kapott, mint az immár igazi világsztárnak számító Keira Knigthley.
Persze Winstone-t nem lehet nem szeretni: Kelet-Londonban, a főváros szegénynegyedében született, volt zöldséges, kamionos, sőt amatőr bokszbajnok is, mielőtt színész lett. Most is az őszintesége, nagy szája és egyenes természete miatt szeretik annyian. Meg azért, mert minden harmadik szava egy „fuck”, és az elegáns Empire moziban, ahol az Arthur király európai premierjét tartották, külön dohányzórészt kellett kialakítani számára: ő ugyanis nem hajlandó másfél órát cigaretta nélkül tölteni.
– Nem vagyok én bonyolult fickó! – mondta a sajtótájékoztatón. – 25 éve élek a feleségemmel, bármit mondanak is rólam, nem iszom, a West Hamnek szurkolok, és utálok külföldre utazni forgatásokra. […] A Bors nevet meg azért szerettem, mert tudom, hogy Magyarországon meg Romániában így hívják a csípőspaprikát, amivel azokat a jó, sűrű leveseket főzik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.