Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az első Alien-trófea

2004.10.08. 18:41 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Idén két legendás szörny küzd meg a mozikban: két sorozat producerei ravasz ötlettel egyszerre folytatják az Alien-sorozatot (Magyarországon A nyolcadik utas: A Halál) és a Ragadozó (vagyis a Predátor) filmeket. Eddig mindig ember ellen küzdöttek a szörnyek, Sigourney Weaver és Arnold Schwarzenegger próbálta legyőzni a legyőzhetetlent, most azonban a történet ember-figurái csak rémülten figyelik, ahogy a kétféle lény összecsap.
A rajongók azonban nincsenek meglepve. Az Alien vs Predator – A Halál a Ragadozó ellen (AVP, hazai bemutató: október 28.) című sci-fi-nek sokak szerint már 14 éve el kellett volna készülnie. A Predátor második részében ugyanis a nézők megláthatták az űrből jött szörnyek vadászereklyéit: és köztük ott lógott egy, a másik filmből való Alien koponyája.
Stephen Hopkins rendező csak viccnek szánta a képet: így akarta megfricskázni a másik filmet – de a rajongók komolyabban vették az ügyet, mint ő, jelentést tulajdonítottak a plusz díszletelemnek és követelni kezdték a döntő összecsapást. Így lesz egy ártatlan poénból egy nagyköltségvetésű, hátborzongató film. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló