For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Oscar-ebéd

2005.02.12. 01:55 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Oscar-díj kiosztás már csupa izgalom és elrejtett feszültség lesz. 7-én hétfőn, amikor a 77. díjkiosztás 115 jelöltje együtt ebédelt, a hangulat családiasnak és a versenyszellemtől mentesnek tűnt. A résztvevők (köztük Kate Winslet, Jamie Foxx, Martin Scorsese és Leonardo diCaprio) egyetértettek abban, hogy a közös ebédet és fényképezkedést a kollegialitás levegője járta át.
Annette Bening és Hilary Swank például egy asztalnál ültek, és nem látszott rajtuk, hogy február 27-én talán az övék lesz a legnagyobb csata: öt évvel ezelőtt az akkor még szinte ismeretlen Swank kapta a díjat, az idén a Csodálatos Júlia főszerepéért talán Bening az esélyesesebb: de persze semmi sem biztos előre.
-- Ez csak egy fura véletlen, vicc, és nem kell rajta túl sokat töprengeni – felelte Annette Bening, amikor megkérdezték, mit szól, hogy esetleg megint Swank üti el az aranyszobortól. – Hilary jó színésznő egy jó filmben, és kész.
-- Annyi biztos, hogy teljesen megváltozott az életem – jelentette ki Virginia Madsen, akit a Kerülőutak-ban nyújtott játékáért jelöltek a legjobb női mellékszereplő díjára. – Az elmúlt években két-három hetente bátortalanul felhívtam az ügynökömet, és kérdeztem, hogy nincs-e számomra valami munka. Mostanában meg annyi forgatókönyvet kapok, hogy alig van időm elolvasni őket, és mindegyik film költségvetése több mint egymillió dollár! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.