Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2005

Hellgate: London

Szerepjáték FPS nézőpontból.

2005.04.27. 20:58 | szerző: Madrac | kategória: E3 2005

A Namco Hometek bejelentette legújabb játékukat a Hellgate: Londont, melyet a Flagship Studios fejleszt. A csapatnak ez lesz az első játéka, de Bill Roper, a cég egyik főnöke, már részt vett a Diablo fejlesztésénél is. Ez a belsőnézetes szerepjáték egy olyan démonok megszállt világba visz el bennünket, melyben az emberiség utolsó reménye egy a technika és mágia keverékére épülő harcmodor. Huszonkét évvel visz minket a jövőbe a történet, amikor az invázió miatt az emberek a föld alá kényszerülnek. A Templar néven ismert szövetség épp az ilyen jellegű fenyegetések ellen alakult, most pedig a modern technika és ősi ereklyék segítségével megfelelő páncélokat és fegyvereket kovácsolnak harcosaiknak. A feladat pedig London megtisztítása a démoni fertőzéstől.
A fejlesztők egy olyan világot alkotnak, melyben rengeteg elem véletlenszerűen lesz elhelyezve, így sokszor végigjátszhatjuk a játékot és mindig találkozhatunk újdonságokkal. A játékmenet keveréke lesz az FPS-eknek és a szerepjátékoknak, rengeteg küldetést oldhatunk majd meg és harcolhatunk a pokoli seregekkel, melyért skill pontokat kapunk. Ebből fejleszthetjük majd karakterünk egy hatalmas és sok lehetőséget nyújtó képzettségrendszerben. A kinézet is igen jól skálázható lesz, így mindenki megalkothatja a saját hősét vagy akár hőseit. ■

előző
következő
Hellgate: London
Hellgate: LondonHellgate: LondonHellgate: LondonHellgate: London
Hellgate: London
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellgate: London

hozzászólások (4)

gémtila
gémtila 2005.04.28. 08:40
...alig várom...
Dilizs
Dilizs 2005.04.28. 08:57
Szerintem olyan lehet mint a Painkiller + a Doom 3 keveréke, de ez nem biztos.:-)
Dilizs
Dilizs 2005.04.28. 08:58
Első ránézésre szerintem kira lesz, a képek alapján.:-)
padavan
padavan 2005.04.28. 12:50
A képek alapján? Haha, megnézted, hogy néznek ki az épületek? Egyébként megyekoszthent-nek nem lesz rossz, milyen kár, hogy az ilyen játékokat kerülöm.:-)
ajánlott olvasnivaló