Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 2: Éjszakák sajtótájékoztató

A játék producere mutatta be az új kiegészítőt.

2005.06.27. 20:45 | Dino | kategória: Játék

Szeptemberben jelenik meg a The Sims 2 második kiegészítője, a The Sims 2: Éjszakák (avagy eredeti nyelvű alcímével The Sims 2: Nightlife), melyről egy hétfői sajtótájékoztató keretében a játék producere, Shanti Bergel tartott bemutatót a hazai lapok képviselőinek.
A kiegészítő címéből is kiderül, hogy az éjszakai élet, a szórakozás és csábítás kerül ezúttal a középpontba. Ennek megfelelően egy új életcél jelenik meg, mégpedig az élménykeresés: simjeink vágyairól kis ikonok formájában tájékoztat a program, és egyik célunk, hogy ezeket minél inkább kielégítsük. Többek között például egy jó vacsorával, ismerkedéssel, esetleg tánccal növelhetjük az élménykeresési pontszámot. A randizást különböző funkciók segítik, így például először célszerű a teremben körbenézve felmérni a potenciális partnereket, majd miután parfümmel befújtuk magunkat, megszólíthatjuk, esetleg táncra invitálhatjuk. Persze nem mindenki szereti a parfüm illatát... A randi során egy fokmérő skála jelenik meg, jelezve, mennyire sikeres a találkozó, az pedig már a kiválasztott partneren múlik, hogy egy pörgető berendezés kipróbálása vagy egy lassú tánc, esetleg eközben kezünk lejjebb csúsztatása merre mozdítja a mutatót.
Újdonság még a játékban az autók megjelenése: minél jobb járgányunk van, annál nagyobb az esélyünk a csábításra is, de ehhez persze megfelelő mennyiségű pénzre van szükségünk. Ötféle autókategória lesz a játékban, kisteherautótól sportkocsiig. A kiegészítő összesen 125 új tárgyat tartalmaz, a DJ pulttól a diszkógömbön és a karaoke berendezésen keresztül a különböző egyéb, éjszakai klubokból ismert felszerelésekig. A nagyobb és ismertebb klubokra is rá lehet majd ismerni egyes berendezések alapján.
A játékból néhány új screenshot is megjelent, melyeket galériánkban találtok meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Sims 2: Éjszakák
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 2: Éjszakák

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló