Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újra JETfly Légi Harc Kupa

2005.07.11. 22:29 | Madrac | kategória: Játék

Két sikeres évad után idén is megrendezésre kerül a számítógépes repülőgép szimulátorok szerelmeseinek versenye, a III. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság, a JETfly Légi Harc Kupa!
Tavalyi évben 140 versenyző küzdött egymás ellen két kategóriában a legjobb virtuális vadászpilóta címért, mely megszerzését aktív MiG-29-es vadászpilóták próbálták megnehezíteni.
Az idei évben 2005. szeptember 17-25 között a BNV területén megrendezésre kerülő Infomarket számítástechnikai kiállítás ad majd helyet e rangos haza eseménynek. A verseny szabályai nem változtak, vagyis két egyéni kategóriában (1v1) zajlanak majd a küzdelmek. Nevezni lehet a MiG-29-es kategóriában (lökhajtásos vadászgép, LockOn játék szimulátor program) vagy a Messerchmitt-109-es kategóriában (propelleres II. vh. vadászgép, IL2:FB játék szimulátor program).
Idei évben is neveznek a versenyre a kecskeméti MH59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis MiG-29-es vadászpilótái, tehát ismét láthatjuk majd, hogyan küzdenek meg egymással aktívak és a fiatal virtuális követőik. Jelentkezéseket 2005. szeptember 1-ig fogadják el a www.jetfly.hu vagy a www.virtualairshow.hu oldalakon.
A verseny összdíjazása közel kétmillió forint. Az első helyezett pilóták egy évig tiszteletbeli tagjai lesznek a kecskeméti repülőbázis Dongó és Puma századainak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Újra JETfly Légi Harc Kupa
Újra JETfly Légi Harc KupaÚjra JETfly Légi Harc Kupa

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló