Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beyoncé a párducnő

2005.11.04. 23:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Beyoncé az idén nem ment nyaralni: de egészen közel volt hozzá. A Destiny’s Child koncertjei és stúdióba vonulása között egy hónap szünetet tartott, hogy a lányok kipihenhessék a feszített tempójú munka fáradalmait: Beyoncé – saját elbeszélése szerint – elhatározta, hogy mindenképpen pihenéssel tölti az időt. Ha producer vagy filmes ügynökség kereste, sosem hívta vissza őket, hogy ellen tudjon állni a kísértésnek. De aztán mégsem tudott.
- Az volt a baj, hogy bemondták a címet: A rózsaszín párduc (Pink Panther, hazai bemutató: 2006 eleje) pedig túl nagy kísértés volt – számolt be új filmszerepe eredetéről a Grammy-díjas szépség. – Csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem, kik játszanak még. Kevin Kline, Jean Reno és Steve Martin nevére már nem tudtam nemet mondani. De akkor omlott végleg össze az ellenállásom, amikor megtudtam, hogy a jelmezeimet Joseph G. Aulisi tervezi majd. A legkevésbé az érdekelt, hogy egy popsztárt játszom a filmben, és így a főcímdalt is előadhatom. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.