Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Gunship!

1999.12.21. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A MicroProse jövő év tavaszára szeretné befejezni új helikopter-szimulátorát, melyet a sajtóközleményekben megszokott módon az "eddigi legrealisztikusabb szimulátornak" titulálnak. A programban az amerikai és angol légierőnél használt AH-64D Apache Gunship illetve a német Eurocopter Tiger gépeket irányíthatjuk. Multiplayer módban még egy helikopter van, az orosz M1-28 Havock.

Gunship!

A készítők nem csak a hardcore szimulátor-rajongókra gondolnak programjukkal, a nehézségi fokozat igen széles skálán lesz állítható, ráadásul a küldetéssorozatok mellett lehetőség lesz egyszerűbb, azonnali bevetésekre is, kisebb légi összecsapásokra. A küldetések sokasága mellé egy scenario-szerkesztőt is mellékelnek, melynek segítségével bárki összerakhatja saját küldetését. A játékban gyakorlásra is nyílik majd lehetőség, a Fort Rucker repülőiskolában illetve a Nemzeti Gyakorlóközpontban.

A pályákon kihasználhatjuk a tereptárgyakat is, például elbújhatunk egy fa vagy egy domb mögé gépünkkel, ahonnan meglepetésszerűen csaphatunk le az ellenségre. A játékban a kommunikáció is nagy szerepet kap, kérhetünk ugyanis légi illetve szárazföldi egységeket segítségünkre. Természetesen lesz multiplayer lehetőség is, egymás ellen vagy kooperatív módban, maximum 16-an játszhatunk majd.

Gunship!

A játékkal kapcsolódhatunk majd a MicroProse későbbre tervezett Tank Platoon! programjához is, így hasonló játékélményben lesz majd részünk, mint például a NovaLogic különféle repülőgép-szimulátoránál, azzal a különbséggel, hogy itt légi és földi egységek kerülnek majd egy játékba. ■

Gunship!
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gunship!

hozzászólások (2)

locio
locio 2007.08.01. 06:53
nincs v kinek + gunship aki átirná v kölcsön adná?:-((
ajánlott olvasnivaló