25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Gunship!

Írta: Dino 2 hozzászólás

A MicroProse jövő év tavaszára szeretné befejezni új helikopter-szimulátorát, melyet a sajtóközleményekben megszokott módon az "eddigi legrealisztikusabb szimulátornak" titulálnak. A programban az amerikai és angol légierőnél használt AH-64D Apache Gunship illetve a német Eurocopter Tiger gépeket irányíthatjuk. Multiplayer módban még egy helikopter van, az orosz M1-28 Havock.

A készítők nem csak a hardcore szimulátor-rajongókra gondolnak programjukkal, a nehézségi fokozat igen széles skálán lesz állítható, ráadásul a küldetéssorozatok mellett lehetőség lesz egyszerűbb, azonnali bevetésekre is, kisebb légi összecsapásokra. A küldetések sokasága mellé egy scenario-szerkesztőt is mellékelnek, melynek segítségével bárki összerakhatja saját küldetését. A játékban gyakorlásra is nyílik majd lehetőség, a Fort Rucker repülőiskolában illetve a Nemzeti Gyakorlóközpontban.

A pályákon kihasználhatjuk a tereptárgyakat is, például elbújhatunk egy fa vagy egy domb mögé gépünkkel, ahonnan meglepetésszerűen csaphatunk le az ellenségre. A játékban a kommunikáció is nagy szerepet kap, kérhetünk ugyanis légi illetve szárazföldi egységeket segítségünkre. Természetesen lesz multiplayer lehetőség is, egymás ellen vagy kooperatív módban, maximum 16-an játszhatunk majd.

A játékkal kapcsolódhatunk majd a MicroProse későbbre tervezett Tank Platoon! programjához is, így hasonló játékélményben lesz majd részünk, mint például a NovaLogic különféle repülőgép-szimulátoránál, azzal a különbséggel, hogy itt légi és földi egységek kerülnek majd egy játékba.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Gunship!
  • Gunship!

Gunship!

Platform:

Fejlesztő: MicroProse

Kiadó: Hasbro Interactive

Minimális rendszerigény: Pentium 266, 32 MB RAM, 4xCD-ROM, 2 MB-os SVGA kártya, DirectX 7

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

locio
locio [1]
nincs v kinek + gunship aki átirná v kölcsön adná?:-((
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)