25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Hitman: Codename 47

Írta: Dino

Az IO Interactive csapat játéka egy külső nézetes akció-kalandjáték lesz, melyben a kamera nem követi folyamatosan a szereplőt, így inkább az Alone in the Darkhoz hasonlítható a megjelenítés.

A cselekmény középpontjában egy különféle nagyerejű ellenfelek likvidálásával megbízott személy áll, őt kell irányítanunk kalandjaira. A feladatok teljesítése során főhősünk számára nyilvánvalóvá válik, hogy nem csinál mást, mint egy kutató genetikai kísérleteinek eredményeit kell megsemmisíteni. Közben kideríti saját múltját is, és így rájön, hogy a következő áldozat nem más, mint saját maga.

A programhoz saját engine-t fejlesztenek a készítők, mellyel igyekeznek az eddigi legkomplexebb modellezést megvalósítani, amit eddig játékokban látni lehetett. A kalandok során több mint nyolcvan szereplővel találkozhatunk, melyek mindegyikét külön modellezték. Az ellenfelek mesterséges intelligenciája is igen fejlett lesz, látnak és hallanak majd mindent, és ennek megfelelően reagálnak. Több mint húsz helyszínt kell majd bejárnunk, melyeket ugyancsak nagy aprólékossággal modelleznek.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Hitman: Codename 47

Platform:

Fejlesztő: IO Interactive

Kiadó: Eidos Interactive

Forgalmazó: Automex

Megjelenés: 2000. november 21.

Minimális rendszerigény: Pentium II 266, 64 MB RAM, 8xCD-ROM, 3D gyorsító

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!