Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Need for Speed: Road Challenge

1999.07.29. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A nyárra várható a Need for Speed sorozat negyedik tagjának, a Road Challenge PC-s verziójának a megjelenése. Az új rész az E3-on bemutatott verzió alapján látható, hogy hozni fogja a megszokott színvonalat, a grafika csodálatos, a program pedig rengeteg újítást tartalmaz. Végre törni fognak az autók - ezt ugyanis rengetegen kifogásolták az eddigi részekből -, egy karamboltól betörik az autó lámpája, romlik a motor, ezáltal a hangja is megváltozik, stb. 19 országúti pályán 13 új sportkocsival száguldozhatunk majd, és most is lehetőség lesz az internetről újakat letölteni. Az üldözéses játékokhoz hat extra autó áll majd rendelkezésre.

Négy játékmód került a programba: a Career Play során tournamenteket, kieséses versenyeket, valamint ún. Road Challenge versenyeket kell megnyernünk, és így fokozatosan vehetünk majd jobb autókat. A Road Challenge módban a verseny tétje saját autónk, így lesz miért izgulni a száguldás során. Lesz a hagyományos egyszemélyes és osztott-képernyős arcade mód, valamint multiplayer játék is, ezekben is választhatunk tournamentet, de az előző részben megismert Hot Pursuit üldözéses versenyt, vagy kieséses (knockout) játékot is.

3D-s műszerfalat kap a játék, mely éjjel világítani fog, vezetés közben pedig tetszés szerint fordulhatunk balra vagy jobbra. A speciális effektek se fognak hiányozni, lesz köd, eső és hó, lesz nappali és éjjeli vezetés, autónknak pedig világítani fognak a lámpái (remélhetőleg szebb megoldással, mint az NFS3-ban :-).

A játék tehát pár hónapon belül a boltokba kerül, és valószínűleg nem fog csalódást okozni az autóversenyek kedvelőinek. ■

Need for Speed: Road Challenge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: Road Challenge

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló