Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Shadow Man

1999.06.29. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Az Iguana csapat a Turok 2 és a South Park után egy újabb akciójátékon dolgozik. A Shadow Man egy third-person akciójáték lesz, melynek főhőse Mike LeRoi, egy New Orleansban élő fiatalember, aki különös képességre tesz szert: képes lesz átmenni a holtak birodalmába, ahol Árnyemberként (Shadow Man), halhatatlanul harcolhat mások ellen. Erre a képességre azonban nem saját jókedvéből tett szert, hanem egy voodoo varázslónő erőszakkal ültette be testébe az ősi Árnyékmaszkot, melynek segítségével lehetségessé vált LeRoi számára a világok közti átjárás. Nettie Mama - így hívják a varázslónőt - mindezt azért tette, mert egy álmában a világvége jelent meg előtte, és úgy látta, egyedül úgy tud harcolni a sötétség erői ellen, ha egy Árnyékembert küld el a Holtak Világába.

Shadow Man

A program tehát egy külső nézetes akciójáték lesz, mely az Iguana VISTA (Virtually Integrated Scenic TerrAin) elnevezésű 3D engine-jére épül. Az előzetes képek alapján igen szép játékra számíthatunk, és az ígéretek ezt tovább erősítik. Például el lehet majd látni a horizontig, nem fogja köd borítani a környezetet, mint azt némelyik játéknál tapasztalni lehet. A szereplők mozgásához az Acclaim motion-capture technológiáját használták, így várhatóan az is közel tökéletes lesz.

A kétféle világban két különböző szereplőt irányíthatunk majd, mely egyben kétféle fegyverarzenált is jelent. A játékban mintegy húsz pálya lesz majd, melyeken azonban nem csak az akcióé lesz a főszerep, ugyanis időnként gondolkodni is kell majd, például különböző ősi nyelveken írt tekercsek üzenetének megfejtésén.

Shadow Man

A játékra már nem kell sokat várni, hiszen most nyáron jelenik meg, azonban a gyengébb konfigurációknak rendelkezőknek rossz hír, hogy szükség lesz hozzá 3D gyorsítóra, amit amúgy már szinte mindegyik játékhoz érdemes beszerezni. ■

Shadow Man
Shadow Man
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow Man

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló