Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Star Trek Deep Space Nine: Dominion Wars

2000.06.04. 00:00 | szerző: Thomas | Előzetes

A Dominion Wars egy Star Trek univerzumban játszódó, valós-idejű űrstratégiai program lesz, aminél a hangsúly az űrcsatákon lesz. A történet a Deep Space Nine sorozat utolsó két évadján alapszik, azon belül is a Dominion elleni háborún. A három hadjárat 30 küldetése a négy választható nép között lett felosztva, ezek a Föderáció, és a klingonok az egyik oldalon, a kardassziaiak és a Jem'Hadar-ok a másikon. 20 különböző hajóosztály kerülhet a kezünk köze, köztük olyan régi ismerősök, mint a Galaxy, vagy Defiant, de lesz néhány exkluzív, a játékhoz kidolgozott is. Egy pontrendszer teszi lehetővé, hogy új hajókat és kapitányokat toborozzunk magunk köré. Egyszerre maximum hat hajót irányíthatunk. A készítők rendkívül magas szintű MI-t ígértek, de ez majd elválik.

Star Trek Deep Space Nine: Dominion Wars

Természetesen nem hiányozhatnak a multiplayer módok sem, interneten ill. helyi hálózaton, egyszerre maximum 8 játékos irthatja majd egymást.

További információk a www.dominionwars.com címen lesznek elérhetőek, amint beindítják az oldalt. ■

Star Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion WarsStar Trek Deep Space Nine: Dominion Wars
Star Trek Deep Space Nine: Dominion Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Trek Deep Space Nine: Dominion Wars

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló